Chris Sadler – 22 let party Climax – vinylový stream

22 let party Climax – vinylový online stream

Je jasným zvykem, že poslední víkend v listopadu vždy patřil oslavám pověstné klubovky Climax v pražské ROXY.
Letos se bohužel fyzicky nezadaří, ale co pandemie překazila, to online stream zachrání. Zakladatel Chris Sadler tak zve všechny fanoušky, aby si připomněli, co to znamená hrát house z vinylových desek.

Chris Sadler

Pod ruce se mu můžou podívat v pátek 27. 11. z pohodlí svých obýváků přes Facebook klubu ROXY. Je ale možné se těšit i na několik dalších DJs, kteří rozjedou svoje asfalty společně s Chrisem. Konkrétně se bude jedna o legendy: Pavel Bidlo a Enrico.
Celá akce je samozřejmě zdarma, ale každý z nás může přispět dobrovolnou částkou.

Chris Sadler:

Budeme hrát exkluzivně staré fláky z vinylů a kdokoliv může daný stream sledovat. Já, Pavel Bidlo i Enrico budeme hrát zdarma, ale pokud chcete podpořit ty, kteří to celé postaví a budou se ujišťovat, že nám to bude vše blikat a hrát, tak ja zavedeno dobrovolné “vstupné”. Je třeba podpořit ty, bez kterých nemůže žádná akce fungovat. Budeme rádi za každou kačku, protože málokdo byl tak tvrdě zasažen jako právě technici a “bedňáci”, který každou akci staví. Pojďme jim společně projevit solidaritu. Děkuju.”

A pro ty z vás, které neuspokojí pouhý pohled na člověka za mixem, si VJ Martin připravil speciální projekci. Vinylový online stream tak bude skvělou kulisou pro každou domácí párty.

🎧 Partnerem celé akce je 𝗦𝗘𝗡𝗡𝗛𝗘𝗜𝗦𝗘𝗥.

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.