BREAKING: Zemřel techno-trancový talent i_o

i_o zemřel v pouhých 30 letech

Patřil mezi nejlepší hudební talenty za posledních několik let. Garrett Falls Lockheart, lépe známý jako i_o, zemřel. Tato zpráva byla oznámena včera večer (24.11.2020) prostřednictvím jeho oficiálních kanálů na sociálních sítích.

V současné době neexistují žádné další informace o příčině jeho smrti a krátké prohlášení zveřejněné na jeho stránkách sociálních médií zní:

„V pondělí 23. listopadu přišel svět o krásnou duši Garrett Falls Lockhart, známou také jako i_o. Tento mimořádně talentovaný člověk nás naučil, že i když na ničem nezáleží, stále můžete věřit v lásku. Garrettova pravda a duše žijí dál díky hudbě, kterou sdílel. Odpočívej v pokoji, Garrette. Milujeme tě.

i_o byl v posledních několika letech něco jako vycházející hvězda. Kombinoval surové techno zvuky s více trance a elektro prvky. Za svou kariéru stihl vytvořit několik skvělých remixů pro jména jako Armin Van Burren, deadmau5 a Above & Beyond. Své sólové singly poté vydával na labelech jako jsou mau5trap, Armada a nebo i Spinnin ‘Deep.

i_o
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.