AMF odhaluje lineup pro DJ mag Top 100 DJs Awards

V sobotu 7. listopadu představí světově proslulý Amsterdam Music Festival (AMF) vzrušující virtuální event, který bude zahrnovat vystoupení mnoha nejznámějších DJs světa. Stream bude přístupný prostřednictvím AMF.TV a divákům také umožní sledovat ,,korunování” DJe číslo jedna pro rok 2020, jak jsme vás informovali již dříve.

Ani letos nebude chybět exkluzivní set II = I

V plánu na livestreamu budou vystoupení hvězd jako AfrojackArmin van BuurenAvalanDavid GuettaDon DiabloNicky Romero, světový DJ číslo jedna i exkluzivní set Two Is One II = I. Každý set se bude konat na zvláštním místě po celém Amsterdamu a představí tak krásu domovského města festivalu.

Předávání cen TOP 100 DJs je součástí AMF již 10 let

V loňském roce festival překonal rekordy s dosud nejrychleji vyprodaným vydáním, a přestože jsou letošní okolnosti v ostrém kontrastu, edice 2020 se má také zapsat do historie. Toto vydání si připomíná desátý rok po sobě, kdy se na ikonické akci konalo slavnostní vyhlášení výsledků ankety DJ Mag Top 100 DJs, které dříve korunovalo některé z nejvíce dekorovaných umělců v historii žánru elektronické hudby. V okolí je spousta spekulací, kdo letos přebere pomyslné žezlo’. Takže by si fanoušci rozhodně neměli nechat ujít příležitost být svědky tohoto eventu “naživo”.

Nalaďte si AMF.TV 7. listopadu ve 20:00, dejte si pivko a mrkněte na to, kdo se letos stane DJ no. 1

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.