Tomorrowland Winter

Tomorrowland Winter 2021 byl zrušen

Rok 2020 byl a stále je pro kulturní odvětví strašným rokem. Festivalový kalendář byl pandemií zcela zdecimován a stále přicházejí nové špatné zprávy. Poslední obětí je Tomorrowland Winter 2021.

Vzhledem k tomu, že vydání 2020 bylo také zrušeno, se fanoušci těšili na účast na festivalu v roce 2021, ale nyní se zdá, že se čekání ještě prodlouží. Na oficiálním webu Tomorrowlandu se totiž objevilo následující prohlášení:

Tomorrowland Winter 2021 se nemůže uskutečnit kvůli nejistým okolnostem vytvořeným COVID-19.

Organizace festivalu, jako je Tomorrowland vyžaduje hodně přípravy, a to jak ze strany organizátorů a místních partnerů, tak i od vás, Lidí Zítřka.

Vzhledem k současnýn nejistým vyhlídkám na nadcházející měsíce nemá Tomorrowland jinou možnost, než zrušit zimní vydání Tomorrowland Winter v roce 2021.”

V celém prohlášení je dále uvedeno, že všichni kupci vstupenek budou kontaktováni ohledně dalších kroků. Tato zpráva bude pro mnohé velkým šokem a zklamáním, protože zimní vydání Tomorrowlandu se během svého debutu v roce 2019 ukázalo neuvěřitelně úspěšné. Nejnovější informace najdete na webových stránkách Tomorrowlandu.

Celé prohlášení najdete zde.

My doufáme, že se celá situace co nejdříve začne ubírat lepším směrem a všichni se budeme moci vrátit do normálních životů. Všem DJs a organizátorům akcí přejeme hodně zdaru v následujících týdnech.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.