Avicii logo

Avicii: bonusové tracky k albu True nyní na Spotify

I přesto, že Avicii již není mezi námi, můžeme stále poslouchat jeho hudbu jako památku na to, jakým skvělým umělcem byl. Ještě před svou smrtí plánoval vydat rozsáhlou sbírku, kterou fanoušci byli dychtiví slyšet. Pokud patříte mezi tyto dychtivé fanoušky, určitě Vás potěší fakt, že dne 17. 9. 2020 do jeho legendárního alba „True“ přibylo 5 bonusových skladeb. V některých zemích byly některé z nich dostupné již v rámci původního vydání alba True, avšak až nyní je máme takto pohromadě.

Electronic dance DJ Avicii found dead at age 28

Momentálně si je můžeme všechny poslechnout na Spotify v sekci „True (Bonus Edition)“. Určitě nebudeme sami, když řekneme, že z toho máme obrovskou radost. Nejoblíbenější skladby fanoušků jsou „EDOM“ a „All You Need Is Love“, které Avicii hrál, když teprve s hudbou jako DJ začínal. Jedná se tedy o téměř historické skladby, co se týče jeho tvorby.

Je vždy osvěžující slyšet takové skladby po mnoha a mnoha letech, a ještě k tomu v plné kvalitě. Vždyť je to právě jeho debutové album True, které letos oslavilo 7 let od svého vydání. Jak lépe oslavit takový milník, než bonusovými tracky?

Určitě si skladby Aviciiho pusťte jako vzpomínku na jeho tvorbu a do komentářů nám dejte vědět, která skladba se vám líbí nejvíce.

Taky nás určitě dále nezapomeňte sledovat, aby vám neunikly žádné novinky ze světa hudby!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.