Afrojack si vzal Elettru Lamborghini, vnučku zakladatele značky superaut

Dokonalý hudební pár Afrojack a vnučka zakladatele značky Lamborghini Elettra Lamborghini se právě vzali v krásném italském městě Lago di Garda.

Vnučka zakladatele Lamborghini a dědička italské společnosti pro luxusní sportovní automobily, Elettra Miura, oznámila své zasnoubení již v prosinci 2019 a nyní jej učinila oficiálním. Pár konečně svázal manželský uzel 26. září 2020, což je přesně dva roky poté, co spolu začali chodit.

Afrojack je po Tiëstovi další, který se přidal do klubu ženatých DJs

Afrojack se oficiálně připojuje do klubu ženatých DJs a my jsme nemohli být šťastnější pro novomanželský pár. Jejich vztah byl zveřejněn v roce 2018 a oba spolu vypadali opravdu velmi šťastně. Samozřejmě víme o obrovských hudebních úspěších Afrojacka, ale i samotná Elettra je talentovaná zpěvačka a má pod svým jménem řadu hitů. Hudební pár je tedy sezdaný a kdo ví? Třeba můžeme v budoucnu očekávat zajímavý collab v jejich podání.

Svatba se konala u jezera Como v luxusní vile Balbiano. Svatba s americkým nádechem nevypadala nijak velkolepě. Z hudební branže si Afrojack pozval svého přítele, kterým nebyl nikdo menší než David Guetta, který sdílel na Instagramu příběh s velkolepým ohňostrojem.

Novomanželům nepřejeme nic jiného než to nejlepší! Podívejte se na příspěvek nově sezdaného šťastného páru níže.

View this post on Instagram

26.09.2020 ❤️🔐

A post shared by Nick (@afrojack) on

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.