Ultra Music Festival ve spolupráci s iHeartRave darovali přes 12.000 respirátorů

Pro nás všechny je velkým přáním aby se svět plný protančených nocí vrátil zpátky. Každá organizace, všichni promoteři, DJs i návštěvníci akcí si to přejí. Ultra Music Festival se rozhodl tímto alespoň trochu pomoct při snaze zabránit šíření novodobé pandemie COVID-19. Ve spolupráci s iHeartRave se rozhodli darovat již více než 12.000 respirátorů.

Ultra je základem hudební scény nejen pro město Miami, ale i pro celý svět. Obzory se však zatím příliš nerozjasňují a tak i pořadatelé tohoto festivalu se snaží přiložit ruku k dílu aby se akce mohla v budoucnu opět uskutečnit. S darováním respirátorů začali již v červenci kdy ohniska nákazy dovršovala vrcholů. Nyní se situace postupně klidní, bohužel však ne všude. Například ve Španělsku a Itálii došlo znovu k uzavření nočních klubů. Vzhledem k dosavadním protestům v Americe a velkému shromažďování lidí na ulicích dochází ke snadnějšímu přenosu viru mezi lidmi.

Již v červenci společnost Ultra darovala více než 4.000 respirátorů a roušek. Dle zmíněných informacích jich několik doručili do vlastních rukou lidem ve městě. Generální ředitel společnosti iHeartRave se vyjádřil následovně:

“Náš program Buy A Mask, Give A Mask umožňuje zákazníkům podpořit lidi kteří na zakoupení respirátorů nemají dostatečné prostředky. V této krizi jsme se chtěli ujistit, že jsme stále schopní pomáhat lidem. Proto jsme uzavřeli spolupráci se společností Ultra ze stejných důvodů, z jakých jsme ji uzavírali i během festivalové sezóny. Pomáhat naší komunitě.”

Pokud byste měli zájem pořídit si iHeartRave respirátor a pomoct tak lidem v nouzi, můžete tak učinit zde.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.