Erick Morillo

Erick Morillo zemřel krátce po obvinění ze znásilnění

Nepochybně všichni známe hit z 90. let „I like to move it“, na který “trsal” král Jelimán (animák Madagaskar) ! Autor tohoto hitu, který dostává nohy i boky do pohybu, DJ Erick Morillo zemřel.

Ericku Morillovi bylo 49 let, když ho 1. 9. 2020 našli mrtvého na Miami Beach. TZM uvádí, že příčina smrti není dosud známá. Policie k tomuto případu ještě dodává, že na 911 obdrželi v 22:42 hovor. Na základě hovoru skupina detektivů vyrazila na místo činu.

Erick Morillo, byl nejen známý pro svou produkci elektro taneční hudby, ale hlavně pro hit „I like to move it“, který v roce 1993 vydal pod pseudonymem Reel 2 Real. Jako DJ vystupoval pod řadou dalších pseudonymů jako jsou Ministers de la Funk, The Dronez, RAW, Smooth Touch, RBM, Deep Soul, Club Ultimate a Li’l Mo Ying Yang. Během své kariéry Erick Morillo získal třikrát DJ Awards’ Best House DJ.

Za posledních několik týdnů se ale Morillovo jméno ocitlo na černé listině, a to kvůli obvinění ze znásilnění ženy, se kterou pracoval na soukromé party Star Island v prosinci 2019. Podle zprávy o zatčení, oběť detektivům řekla, že pan Morillo měl na ni několik návrhů sexuální povahy, které podle její výpovědi všechny odmítla. Více o tomto incidentu se dočtete v našem článku. Erick Morillo byl kvůli tomu na pátek předvolán k soudu, na který se už ovšem nedostavil.

Jako vzpomínku na Morilla si pusťte jeho skvělý hit a nás nezapomeňte nadále sledovat, aby Vám neunikly žádné další novinky ze světa hudby!

Zdroj: mirror.co.uk

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.