Nicky Romero

Nicky Romero se nakazil koronavirem

Vzhledem k tomu, že měl v následujících týdnech naplánovaná dvě vystoupení, hvězda EDM Nicky Romero absolvoval před vystoupeními test na nemoc COVID-19 a v sobotu prozradil AD News, že jeho test na koronavirus byl pozitivní.

“Cítím se dobře. Nemám kašel, nekýchám. Minulý týden jsem normálně jezdil na wakeboardu a sportoval jsem. Když jsem dorazil někam, kde je velmi horko a hodně se používá klimatizace, brzy jsem měl problémy s dutinami. Nyní s vlnou veder v Nizozemsku jsou klimatizace také na maximu. Tady to máme znovu. A můj sýrový sendvič mi méně chutnal kvůli problémům s čichem a chutí, tak jsem si řekl: nechte mě testovat.”

Jedenatřicetiletý DJ měl původně v plánu se nechat testovat na koronavirus po odehrání vystoupení, ale chtěl se ujistit, že to bude bezpečné také pro publikum.

“Měl jsem v pátek odehrát dvě vystoupení pro 120 osob. Po konzultaci s organizátory jsem se rozhodl postupovat opatrně. A tady vidíte: virus můžete s sebou nosit i bez závažných příznaků.”

Nicky Romero také prohlásil, že když se cítí dobře, bude trávit spoustu času doma ve studiu, a pokud jde o jeho plánovaná vystoupení, není prá zklamaný ani tak kvůli sobě, ale hlavně kvůli lidem, kteří měli naplánovaný pěkný den.

Pro další aktuální informace sledujte náš web.

Zdroj: djmag.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.