Daft Punk

Daft Punk údajně poskytnou soundtrack pro nový film Tron

Legendární francouzské EDM duo Daft Punk nejspíš poskytne oficiální soundtrack pro plánované třetí pokračování filmu Tron.

To je to, co nedávno uniklo v týdenním podcastu Light The Fuse; rádiová show o americké akční sérii MISSION: IMPOSSIBLE. Aby bylo možné podrobně prozkoumat filmy a staré televizní pořady, podcast vysílá osobnosti, které pracovaly na úžasné franšíze, včetně režisérů, spisovatelů, kameramanů a redaktorů, kteří získali Oscara.

V této poslední epizodě byl zvláštním hostem Mitchell Leib,  prezident hudby a soundtracků z Disney, jako muž odpovědný za hudební doprovod “Mission: Impossible 2“. Během rozhovoru odhalil, že plánují natočit třetí pokračování filmu Tron. Kontaktoval manažera Daft Punk Paula Hahna, aby zjistil dostupnost a zájem dvojice pustit se do projektu.

Daft Punk skládají hudbu pro filmy už nějakou dobu

Tyto zprávy by neměly být velkým překvapením, protože kultovní duo bylo odpovědné za soundtrack k poslednímu filmu Tron: Legacy z roku 2010. Daft Punk nejsou žádní nováčci, co se týče poskytování hudby pro filmy a seriály. Ve skutečnosti již skládají hudbu pro italský film Occhiali Neri, který režíruje Dario Argento.

Zatím nemáme více informací o tom, jestli Francouzi nabídku přijali nebo ne. Je nesporné, že umělci, kteří stojí za nejprodávanějším elektronickým hudebním albem desetiletí, jsou filmovou komunitou skutečně ceněni.

Celou epizodu pořadu Light The FuseMitchellem Leibem si můžete poslechnout zde.

Sledujte náš web, aby vám neunikly další novinky ze světa elektronické taneční hudby!

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.