Tiësto and project VER:WEST

Tiësto přichází s novým projektem VER:WEST

Vedlejší projekt VER:WEST zní docela záhadně že? Pojďme si společně přiblížit, o co se vlastně jedná!

Není pochyb o tom, že Tiësto je jedním z největších umělců elektronické hudby všech dob. V oboru už působí více jak 20 let. Vystupuje po celém světě na festivalech nebo vydává své tracky. Navzdory tomu, že po celém světe se kvůli nemoci COVID-19 musely uzavřít všechny kluby, tato nizozemská ikona představila svým fanouškům na svém Instagramu novou skladbu, která je vydána pod aliasem VER:WEST.

VER:WEST? Co je to?

Abychom naše čtenáře uvedli do obrazu, uhodnout, odkud se vzal název projektu, je celkem jednoduché. Jedná se totiž o přepis Tiëstova přijímení, jehož celé jméno zní Tijs Michiel Verwest. Premiéra sdílená přes Instagram se konala v Tiësto DJ setu @ ReConnect | Beatport Live in April. Jejím hostem byl DJ Pete Tong. Výdělek putoval na boj proti pandemii, která je způsobená nemocí COVID-19.

Jeho track má velkou šanci, že se bude jmenovat ‘Five Seconds Before Sunrise‘, podobně jako jeho ikonický ‘Ten Seconds Before Sunrise. Tiësto také nedávno vydal své nové album s názvem ‘The London Sessions, které obsahuje jeho nový hit ‘Nothing Really Matters‘, ve kterém se setkáváme s hlasem britské zpěvačky Becky Hill. Pro tohoto známého Holanďana se toto možná stane začátkem nové kapitoly.

Potom, co na svět vyšla tato zpráva, došlo k velké euforii ze strany fanoušků “starého Tiësta, kteří od něj dychtivě očekávali nové písně.

Zatímco teď musíme všichni čekat na nějaké další informace od Tijse o jeho záhadném alter-egu VER:WEST, můžeme si to čekání zkrátit poslechem jeho skoro dvou hodinového setu.

Pokud si nechcete nechat ujít další informace o Tiëstovi nebo jiných novinkách ze světa hudby, nezapomeňte nás sledovat!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.