The World Can Wait

Paul Oakenfold & Luis Fonsi – ‘The World Can Wait’

Paul Oakenfold a několikanásobný latinsko-americký vítěz ceny Grammy Luis Fonsi vydávají společný singl s názvem ‘The World Can Wait.

Tato nečekaná kolaborace obsahuje kombinaci prvků obou umělců a vytváří tak zcela originální zvuk. Kombinace Oakenfoldových povznášejících a melodických syntezátorů s Fonsiho emocionálními vokály dodávají naději a motivaci, kterou zvlášť v těchto těžkých časech potřebujeme.

The World Can Wait jako ochutnávka nového alba

Track ‘The World Can Wait‘, na jehož produkci se podílel také DJWS (známý například spoluprácí s Lady Gaga a Pitbullem) je první vydaný singl z Oakenfoldova připravovaného alba– Shine On, které má vyjít koncem tohoto roku. Paulovo nové album, jeho první od kriticky uznávaného A Lively Mind (2006), se vydá ke zcela chillovému rytmu, díky čemuž se stane neuvěřitelně poslouchatelným albem, a nikoliv výhradně vytvořeným pro taneční parket.

“Miluji tu skladbu a význam jejího textu. Vznikla během psaní, které jsem dělal s pár dalšími lidmi a poslali jsme ji Luisi Fonsimu a jeho týmu, kteří si píseň oblíbili stejně jako my. Je to dobrá ochutnávka toho, co má přijít z mého nového alba. Jsou to většinou melodické a filmové skladby se skvělými zpěváky a zajímavou hudbou. Je to něco, k čemu si budete chtít sednout a poslechnout si vše najednou, nikoliv jako jednotlivé skladby“  říká Oakenfold.

Celou skladbu si můžete poslechnout níže. Dejte nám vědět, jak se vám spojení těchto dvou líbí.

Zdroj: ventsmagazine.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.