Firework Beats for Love 2019

“Mini” Beats for Love startuje již zítra!

Nemožné se stalo skutečným. Zbývají pouze 3 dny do vypuknutí šíleného tanečního mejdanu – Beats for LoveOstravě. Letošní ročník Beats má sice omezenou kapacitu, to však nemá vliv na kvalitu programu a rozhodně se můžeme těšit na skvělou audiovizuální show. Celá “mini” edice je rozdělena do dvou areálů s kapacitou 2x 1.000 lidí a mezi areály nelze volně přecházet bez platné vstupenky do obou areálů. Více informací a mapu areálu naleznete zde.

Co nás čeká a nemine?

Lineup letošního ročníku je rozmanitý a každý si na festivalu najde svou srdcovou záležitost. Každý den si připravte uši na jinou muziku, protože se za 4 dny festivalu vystřídají žánry jako House & Techno, DnB, EDM, Trance & Psytrance a Hip hop & Urban.

Areály nabídnou precizně sestavený program z těch nejlepších českých a slovenských DJs. Pojďme celý lineup omrknout a zjistit, co si rozhodně nenechat ujít.

Čtvrtek Hip Hop & Urban

Celý festival zahájí ostré rýmy a houpavé beaty. Uslyšíš jména jako Lowa, Dorian, Psycho Rhyme nebo Roxtára spolu s Adolfeenem.

Páteční House & Techno vs DnB

Pátečním dnem otevře své brány také i druhý areál, těšit se můžeš tedy na nálož rovných, ale také zlomených beatů. Srdcaři rovných beatů se mohou těšit na slovenského house mága EKG, Chrise Sadlera, Mathiasse O’zanu nebo vystoupí také nejmladší DJane festivalu a zároveň tvář labelu HouseGen, talentovaná Gi-A.

Páteční zlomené beaty ovládnou skvělí Forbidden Society, Akira nebo Bifidus Aktif. Rozhodně slušný výběr na páteční mejdan!

Sobotní Mainstream DnB a House & Techno

Sobotní program se nenechá zahanbit a připraví ti nálož kvalitních mainstream DnB pecek. Pod taktovkou jmen jako Pixie, L Plus nebo No Money čekej energickou show, která tě nakopne.

Pozadu nezůstane ani druhý areál, kde tě čeká pořádné techno a house pecky, které ti precizně namíchá Orbith, Ladida nebo mladý, talentovaný DJ a producent Dominik Gehringer a další.

Nedělní EDM & Trance a Hard DnB

Pokud jsi fanoušek EDM & Trance nebo nekompromisních zlomených beatů, pak v neděli nepočítej s odpočinkem. Ty nejlepší taneční fláky ti namíchají jména jako Alex di Stefano, Matamar nebo Criminal Noise. Také uslyšíš precizní mixing v podání DJs naší OneZoo CrewJake Haley, Priest, Proggyboy nebo Hlavkus.

K nedělnímu DnB menu ti B4L naservíruje energický neurofunk a hard DnB, že se ti postaví chlupy až na zádech. Těšit se můžeš na DJs jako Forbidden SocietyDJane Beaty, Elvis nebo jihoafrický CounterStrike

Afterparty Fabric

Pokud by ti tohle 4 denní šílenství nestačilo nebo na tebe nevyšly lupeny, přijď na oficíální afterparty Beats for Love do klubu Fabric, kde mejdan pojede vždy až do oběda druhého dne.

Na Páteční afterparty očekávej jen kvalitní house music pod taktovkou HouseGen Crew. Sobotní a nedělní mejdan ovládnou zlomené beaty od Code crew & N-Project.

Koukněte na kompletní timetable níže:

Všechny informace také najdete na facebookové stránce festivalu.

Nezapomeňte nás také nadále sledovat, aby vám už nic ze světa hudby neuniklo!

KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.