Svojšice festival 2020 ➡ Svojšice 2021

Poslední dobou se objevovalo opravdu značné množství informací o posunech různých festivalů, byť se některé z nich podařilo alespoň trošku zachránit. Dalším z nich jsou i legendární Svojšice.

Svojšice – 20. výročí až v 2021

Je to škoda, jelikož měl tento festival letos oslavit 20. výročí a krásné to sedělo právě na rok 2020. Toto se bohužel nyní neuskuteční a výročí tedy festival oslaví až v roce 2021 a to poměrně brzy!
Definitivní rozhodnutí o přesunu festivalu Svojšice, které bylo dlouhou dobu ve vzduchu, padlo. S ohledem na vývoj pandemické situace s následnými opatřeními, která výrazně omezují pořádání velkých kulturních akcí, je už jasné, že během letošního léta nebude šance, aby festival proběhl v plném rozsahu a se všemi zahraničními hosty, jak bylo v plánu.

svojšice

Dočkáme se i náhradního eventu

Z těchto důvodů dochází k přesunu oslavy dvacátých narozenin festivalu o rok, konkrétně na sobotu 22. května 2021. Je to poměrně hezké datum, jelikož je 20. výročí přesunuto na rok 21 a den 22 měsíce května. Pořadatel festivalu Petr Dzingel se k celé situaci vyjádřil takto:

„Abychom zachovali tradici každoročního setkání s fanoušky, rozhodli jsme se uspořádat 15. srpna 2020 ve Svojšicích alespoň menší festival, který bude co do kapacity určitě limitován, ale přesto věříme, že i tak si ho všichni skalní návštěvníci užijí. Podrobnosti o line-upu a vstupenkách zveřejníme přibližně do konce června.”

“Již zakoupené vstupenky na dvacátý ročník zůstávají v platnosti na rok 2021 a není nutné je měnit. Vzhledem k tomu, že i se zrušeným festivalem jsou spojeny vysoké finanční náklady, budeme moc vděčni, pokud nás podpoříte tím, že si vstupenky ponecháte a nebudete je vracet. Moc nám to v této situaci pomůže. I přesto ale bude možné do 30. června 2020 žádat o refundaci vstupného u prodejců, u nichž byly vstupenky zakoupeny.”

Ve finále se tedy přeci jen máme na co těšit, ať už je to 15.8.2020, nebo 22.5.2020.

PŘEDPRODEJ
INFORMACE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.