Deadmau5 oznamuje, že pracuje na novém albu

Charismatický kanadský producent Joel Zimmerman alias Deadmau5 oznámil v nedávném rozhovoru, že plánuje vydat nové album. Nicméně LP, na kterém právě pracuje, nemá zatím datum vydání.

Než koronavirus zasáhl celý elektronický hudební průmysl, měl Deadmau5 v plánu spoustu projektů, z nichž se většina točila kolem jeho magického turné cube v3 tour. Své vystoupení měl vylepšit tím, že přidal pohyblivé díly, které měly debutovat v rámci turné po Evropě a Asii. To mělo naplánované zastávky v místech tak epických jako Brixton AcademyLondýně na konci června. Kvůli celosvětovému uzamčení byl však nucen reorganizovat svůj rok s prioritou virtuální interakce s fanoušky.

Během minulých měsíců kontroverzní umělec vytvořil speciální vystoupení a zahrál livestream set v populární hře Fortnite. Chtěl tak propagovat nový herní režim Party Royale spolu s dalšími špičkovými DJs, jako jsou Steve Aoki a Dillon Francis. Často také nahrával živé sety ze svého domácího studia a dokonce organizoval osobní Q&A živý přenos na Amazon Music.

V nedávném rozhovoru s kanadskými novinami Niagara Falls Review přiznal Deadmau5 “hodně nové hudby řed vydáním” plus album, které se objeví. To vše bude doprovázeno novým produkčním konceptem, o kterém nedal mnoho podrobností. Elektronická hudební legenda si však stále není jistá, kdy toto album vyjde, protože vzhledem k současné situaci čeká, jak se vše vyvine a jak bude vypadat hudební scéna v době post-covidové.

Mimo jiného umělec také vyjádřil své pocity na karanténu a v klasickém Deadmau5 stylu uvedl, že “sociální distancování praktikuje už od roku 2004 a má ho v malíčku”. Celý rozhovor můžete najít zde.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.