Adolfeen & Roxtar chystají vlastní DJ show

O téhle dvojce snad už musel slyšet každý, kdo i jen trošku sleduje dění na CZ scéně elektronické hudby. Naprosto kontroverzní postava Adolfeen nyní dělá i “featuring” na DJ vystoupeních svého parťáka Roxtara.

DJ SHOW – ROXTAR feat. ADOLFEEN

Dominik Turza aka Dj Roxtar hraje úplně jinak, než ostatní. K tomu je už přes 100 dní čistej, protože nepije a nebere drogy. Netají se s tím, že v tom dost lítal a teď naopak motivuje k tomu, aby si lidi užívali mejdany i na střízlivo. A že to nejde? Tak to vám hodlá vyvrátit už 12. 6. 2020 na střeše obchodního centra Nový Smíchov, konkrétně přímo na Terase Smíchov.

Adolfeen

Taneční show s DJ Roxtar a speciálním hostem Adolfeenem 🐬 si nenechte ujít. Čeká vás hudba, drinky, grilovačka, DJ´s, párty, ÓČKO moderátoři, TV štáb a spousta zábavy.

Házíme rovnou i odkaz na ofiko událost! Mimo jiné vám kvalitní warm up vám naservíruje nové duo na taneční scéně Rojax, tak doražte včas. Vše startuje v 19:00h, předprodej vstupenek v síti ticketportal.cz a všichni jste srdečně zváni, jak námi, tak i týmy z ÓČKO a Terasa Smíchov!

A NEČUMTE!

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.