FLASHBACK: Prodělal Calvin Harris infarkt?

Calvin Harris má spoustu příběhů, které by mohl hodiny vyprávět. Převážně samozřejmě díky tomu, že je jedním z nejlepších světových DJs. Náročnost takového životního stylu je zkrátka obrovská, obzvlášť když se podíváme na cestování.

“2014 rozhodně byl zajímavým rokem. Začal tím, že jsem dosáhl na číslo 1 ve Velké Británii a skončil tím ,že mi na pohotovosti nahazovali srdce.”

 

Problémy s alkoholem

V listopadu toho roku Calvin zrušil vystoupení na MTV European Music Awards a jako příčinu uvedl „srdeční problémy“. Později toho roku odhalil, že mu byla diagnostikována arytmie, charakterizovaná nepravidelným srdečním rytmem. Daná skutečnost mu pomohla najít cestu i v otázce alkoholu, protože o čtyři roky později během Q&A na Twitteru odhalil, že již nemá problémy s alkoholem. V roce 2018 dokonce uvedl zajímavé prohlášení:

“Věci, které už nikdy nechci dělat? Vypít dvě láhve Jacka Danielse za noc, žít na “Greggs pasties” (určitý druh pečiva), celý rok spát v naprosto páchnoucím autobuse, křičet do mikrofonu po dobu 55 minut a předstírat, že hraju na klávesy 5x týdně. Tyhle dny jsou již dávno za mnou.”

Na závěr poté ještě dodal, že „některé věci jsou trochu méně zábavné“ bez pití alkoholu, ale díky nepití alkoholu se jeho arytmie nevrátila od roku 2014.

 

zdroj: youredm.com

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.