Balaton Sound

Balaton Sound festival odložen na rok 2021

Divoká párty na Balaton Sound letos nebude!

Před pár dny bylo bohužel oznámeno, že jeden z největších evropských letních festivalů Balaton Sound bude v roce 2020 zrušen. V oficiálním prohlášení organizátorů stojí, že odložení festivalu na 2021 je způsobeno rozhodnutím maďarské vlády, která kvůli řádící pandemii COVID-19 jasně zakazuje pořádaní všech velkých akcí, a to až do 15. srpna 2020.

Je to opravdu škoda, protože letošní festival byl naplánován na 8. až 12. července, a podle všeho to měl být opravdový mejdan! K ještě většímu zklamán přijdou fanoušci o vystoupení hvězd jako je Martin Garrix, Steve Aoki, DJ SNAKE, Meduza a mnoho dalších, na které se dychtivě všichni těšili.

Pro ty z vás, kteří tento festival neznají, tady máme malé obeznámení s tím, o co se vlastně jedná. Balaton Sound festival byl poprvé uskutečněn v roce 2007 a během té spousty let zažil umělce jako jsou AVICII, Fatboy Slim, Eric Prydz a mnoho dalších. Všechny fanoušky EDM láká si jít zapařit k Balatonskému jezeru a užít si tak jeho kouzlo.

Co vzkazují organizátoři?

„Nemohli jsme být více zklamáni,“ řekli organizátoři Balton Sound festivalu, kteří se jako všichni ostatní taky těšili, až bude zábava s plném proudu.

„Od roku 2007 se neúnavně snažíme dopracovat našeho společného cíle. A to přivést na břeh jezera všechny ty, kteří si chtějí užít tu nejdivočejší party vůbec! Je to teď velice těžké období pro nás všechny. Věříme ale, že toto rozhodnutí je jedno z nejlepších rozhodnutí kvůli bezpečnosti nás všech. Rádi bychom vás požádali o trpělivost. O dalších podrobnostech vás budeme co nejdříve informovat na našich sociálních sítích“

Pokud se chcete dozvědět více informací, co a jak dělat se zakoupenými lístky nebo o odložení do roku 2021, klikněte ZDE.

Prostřednictvím komentářů nám dejte určitě vědět, jestli jste se na Balaton Sound chystali. Nezapomeňte nás také nadále sledovat, aby vám už nic ze světa hudby neuniklo!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.