IBIZA PARTY

Ibiza letos své brány kvůli epidemii COVID-19 neotevře

Ibiza mejdany jsou zrušeny!

COVID-19 zahýbal s taneční sezónou po celém světě a ani Ibiza není výjimkou! Letos asi poprvé hrozí, že si na tomto slunném ostrově nezatančíme.

Populární Ibiza resident DJ a skvělý producent Darius Syrossian zveřejnil fanouškům bílého ostrova smysluplný překlad rozhodnutí, které vydala místní správa a turistická rada Ibizy. V dokumentu stojí, že letošní sezóna květen, červen a červenec bude pro všechny tancechtivé návštěvníky úplně zrušena. Dále podle současných lékařských odhadů je jen 25 % až 50% pravděpodobnost, že v měsících srpen a září se vůbec nějaké mejdany na baleárském ostrově budou.

Angličané si letos na Ibize nezatančí!

V dokumentu, jehož překlad Syrossian zveřejnil na svém Twitteru se píše:

„Pro země jako je Velká Británie, která čekala příliš dlouho, než vydala nouzový stav a ochranná opatření, musíme vydat trochu odlišná, přísnější opatření.“

Ministr Ibizy navíc dodává, že ačkoliv je vláda přesvědčena o tom, že by se situace do roku 2021 mohla stabilizovat, bude budoucnost Ibizy záležet na dalším ekonomickém vývoji. A vzhledem k tomu, že velkou část turistů tvoří právě mladí nadšenci z Velké Británie, není vůbec překvapující, že mnoho úředníků kritizuje britského premiéra Borise Johnsona, za to, že na situaci ohledně pandemie koronaviru reagoval příliš pozdě a nechal to dojít až takhle daleko. V důsledku toho každý den ve Velké Británii přibude přes 1000 mrtvých. Situace v této zemi je více než alarmující, protože tak jako v celém světě roušky i respirátory chybí, ani Velká Británie není výjimkou! Mnoho zaměstnanců nemá dostatečné ochranné ani zdravotní pomůcky. Kvůli tomu se ani mnohým pacientům nemůže dostat standardní zdravotní péče, na kterou jsou zvyklí.

Každopádně samotné prohlášení vlády Ibizy si můžeme přečíst na Twitteru producenta Dariuse Syrossiana. Určitě nám potom do komentářů napište Váš pohled na momentální situaci ohledně Ibizy.

Nezapomeňte nás nadále sledovat, protože jedině my pro vás máme ty nejžhavější novinky ze světa hudby!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.