Don Diablo pool livestream

Don Diablo vysílal livestream přímo ze svého bazénu

Don Diablo streamoval poněkud netradičně. Kvůli nedávnému propuknutí nemoci COVID-19 je hudební scéna téměř na pokraji zhroucení. Přesto umělci neztrácejí hlavu a snaží se různými kreativními způsoby bavit své fanoušky a to z bezpečí domova.

Jedním z těchto umělců je průkopník žánru future-house Don Diablo. Již od začátků propuknutí koronaviru natočil krátká a vtipná videa, uspořádal online Q&A. Také na YouTube zrušil svou sérii “The Art DJ’ing” a na místo toho se zúčastnil “Twitch Aid 2020“. Připojil se tak k celebritám jako Ellie Goulding, Diplo, Steve Aoki, Rita Ora, OneRepublic a k mnoha dalším, kteří živě vysílají svá vystoupení. Umělci takto získávají peníze pro nadaci UN Foundation, která bojuje proti nemoci COVID-19.

Mám bazén, chcete ho vidět?

Tentokrát přišel Don Diablo s převratnou novinkou! Rozhodl se, že bude vysílat živě přímo ze svého bazénu. Připravil si pro nás 55minutový set úplně odlišný od toho, na co jsme u něj zvyklí. Ukázal tak, jak všestranné jeho dovednosti jsou.

Všichni víme, že voda a elektřina zrovna nejsou nejlepší přátelé, muselo tak být pro Dona Diabla a jeho tým opravdu náročné živé vysílání vůbec realizovat. Skutečnost, že to všechno proběhlo hladce, poukazuje na to, že Don Diablo má za zády opravdu úžasný tým. Lidi, kteří podporují a uskutečňují jeho šílené nápady. Celý jeho set plný energie a adrenalinu je níže ke shlédnutí:

Před streamem z bazénu Don udělal menší stream také na svém Instagramu, kde dal prostor Q&A. Řekl, že momentálně pracuje na zcela nových a vzrušujících věcech. Vydání jeho remixu “What If I Told You That I Love You” je připraveno už na příští pátek. Také má připravenou novou kolekci oblečení nebo velkou nálož hudby, kterou by měla jeho značka Hexagon vydat v následujících týdnech.

Určitě jej nezapomeňte sledovat na jeho sociálních sítích, aby vám už nic neuteklo! Nebo sledujte nás, kteří pro vás máme vždycky ty nejžhavější informace ze světa hudby! Více článků o Donovi najdete také zde.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.