Temné časy pro Tomorrowland a další belgické festivaly

Celý svět upadá do nejistoty kvůli událostem okolo neustále se měnící pandemie COVID-19. Pro hudební průmysl jako celek jsou to smutné a těžké časy. Celá scéna hudebních akcí se téměř zastavila. V současné době je Evropa jedním z nejvíce zasažených míst. Intenzivní snaha o zotavení prostřednictvím tvrdých opatření však znamená, že bezprostřední budoucnost festivalů, jakým je třeba Tomorrowland, je v nebezpečí.

Belgický ministr vnitra Pieter De Crem hovořil o aktuálním stavu země a podnikaných opatřeních, aby se zabránilo šíření koronaviru napříč celou zemí . Na zasedání rady řekl, že vrchol rozšíření viru se očekává kolem prvního týdne Velikonočních svátků – přelom dubna / května a období omezení potrvá až do konce dubna. V dalším prohlášení pronesl, že pravděpodobnost uskutečnění letních festivalů je nejistá.

“Musíme s vládou probrat všechny aspekty. Ale z informací, které máme, se domnívám, že existuje určitá pravděpodobnost, že festivaly budou muset být odloženy.”

Touto akcí je také kultovní belgický festival Tomorrowland – jedna z největších událostí za celý rok. Prohlášení se přímo týká Tomorrowlandu a jeho budoucnost vypadá mnohem nejistěji, než když byla zrušena jeho zimní edice. Již druhý den samotný festival zveřejnil dlouhé prohlášení týkající se nejistoty vývoje situace. Vybízí všechny, aby přijali vhodná opatření a pokusili se zachránit letní festivalovou sezónu. Zmiňované prohlášení festivalu si můžete prohlédnout níže a informovali jsme vás o něm již dříve ZDE.

Dear People of Tomorrow,

These are exceptional and challenging times for all of us.
As a worldwide community, it is our…

Posted by Tomorrowland on Tuesday, March 24, 2020

Sledujte blog OneZoo Music a neuniknou vám žádné aktuality týkající nejnovější vývoje COVID-19.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.