Vyjádření festivalu Beats For Love k aktuální situaci

Beats For Love se má letos konat od 2. do 5. července v Ostravském areálu Dolních Vítkovic. Vzhledem k aktuální situaci, včetně všech nařízení vlády a dosavadní karantény, je i tento festival ohrožen. Ředitel festivalu Kamil Rudolf se vyjádřil k této situaci formou videa, které naleznete níže.

Textové vyjádření festivalu k současné situaci

Ahoj zdravím všechny fanoušky Beats for Love a vůbec všechny co si tento text čtou!

Zdravím vás ve složité době. Asi teď řešíte důležitější věci, než to, co budete dělat v létě. Ale protože se nás hodně ptáte, jak to bude s B4L, mám pro vás pár informací.

Hlavně vás zajímá, jestli se váš oblíbený festival v červenci uskuteční. Rád bych vám řekl jednoznačné ano. Ale bohužel to v tuto chvíli nevím na 100 % ani já. Asi chápete, že jsme závislí na rozhodnutí vlády, která zase reaguje na měnící se situaci. My se rozhodli, že nebudeme nečině čekat, ale společně s pořadateli dalších festivalů sdružených v asociaci Festas, se snažíme aktivně zjišťovat nové informace.

Můžu vám říct, to, co vím. Celý tým pracuje na přípravě festivalu naplno, stejně jako v předchozích letech, a pokud nám to situace umožní, jsme připraveni festival uspořádat v červencovém termínu tak, jak je plánováno.

Současně řešíme i varianty, kdy by vláda rozhodla o prodloužení opatření až do léta. Jsme v kontaktu se všemi umělci a jejich managementy. Chci vás ujistit, že i kdyby festival Beats for Love nemohl v roce 2020 proběhnout, najdeme férové řešení a uděláme pro vás maximum. Věříme, že za celou historii festivalu jsme vás nikdy nezklamali a slibuji, že s tím teď nechceme začínat! 🙂 Nejpravděpodobnější krizová varianta, je přesun festivalu na rok 2021 včetně již zveřejněného programu s tím, že by vstupenky zůstaly v platnosti. Se zahraničními interprety o tom jednáme a máme už od mnohých tuto variantu potvrzenou.

Děkujeme všem, kteří si vstupenky koupili nebo stále kupují! Nemusíte toho vůbec litovat a rozhodně vám můžu zaručit, že vás nezklameme. Hned jak budeme mít nové informace, dáme vám vědět prostřednictvím našich sociálních sítí a webu.

Zároveň bych rád poděkoval za celý organizační tým všem těm, kteří se v aktuální situaci nachází v první linii a nebo pomáhají jakýmkoliv způsobem všem potřebným!

Děkuji všem lékařům, zdravotníkům, hasičům, policistům, vojákům, prodavačům, vědcům, dobrovolníkům a mnohým dalším! Máte náš obdiv!

Už se všichni těšíme až se s vámi všemi zase budeme moct potkat u dobrého drinku a ještě lepší hudby! Děláme to pro vás srdcem!

Za celý organizační tým

Kamil Rudolf

Ředitel festivalu Beats for Love

Vyjádření formou videa

Vyjádření ředitele festivalu k aktuální situaci

Vzhledem k mnoha dotazům ohledně toho, jak to letos bude, jsme se rozhodli vydat další vyjádření. Shrnuli jsme v něm informace, které máme a co v aktuální situaci děláme. Všem mockrát děkujeme za podporu a věříme, že aktuální situaci společně zvládneme! <3The official statement is here: https://bit.ly/statement-b4lInformace formou textu naleznete zde: https://bit.ly/vyjadreni-b4l

Zveřejnil(a) Beats For Love dne Pátek 27. března 2020

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.