Paavo z Above & Beyond se nakazil koronavirem

Paavo Siljamäki z britského tria Above & Beyond je považován za velmi laskavého a ohleduplného člověka. Dlouhodobě veřejně obhajuje potřebu péče o mentální zdraví a vždy zdůrazňuje, jak je důležité, aby byli lidé laskaví k sobě navzájem. To zmínil i ve svém včerejším livestreamu na svém Instagramu.

Nakazil se od maséra na Bali

Ve svém livestreamu dále doplnil, že se poslední dobou necítí dobře a že prostřednictvím dvou různých doktorů mu byla diagnostikována nákaza koronavirem COVID-19. Jeho příznaky jsou však naštěstí jen mírné až střední. Paavo popsal, že byl nedávno na indonéském ostrově Bali, kde byl na masáži, a masér, který jej masíroval, měl evidentní zdravotní potíže (kašel). Zakrátko na to prý Paavo začal pociťovat první příznaky. Včerejší den byl 11. dnem jeho nemoci a dle svých slov se začíná cítit lépe.

Koronavirus je u něj doprovázen palčivou bolestí na hrudi, které se údajně zbavuje díky různým dechovým cvikům. Vedle toho také bojuje se stále se neočekávaně vracejícími horečkami. Paavo dle svých slov také hodně medituje, aby tak uklidnil svou mysl a nenechal strach, aby ovládnul jeho myšlenky.

“Přirovnal bych to k bývalé k přítelkyni, která se neustále vrací. Prostě neodejde, i když si to moc přejete.”

Svůj livestram však Paavo zakončil jak jinak než pozitivně. Prozradil, že si karanténu krátí hraním populární hry Fortnite (jeho nick je POS313) a než všem popřál vše dobré, zahrál také krátkou ukolébavku na piano.

Přejeme Paavovi brzké uzdravení!

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.