totlf

Italský TOTLF event útočí na rekord o nejdelší DJ set

TOTLF – nejdelší DJ set

V Itálii samozřejmě probíhá povinná karanténa. Pro některé to ovšem znamená ten nejlepší čas, aby skočili na live stream. To se týká i různých DJs (o kterých jsme psali ZDE) a někteří z nich dokonce útočí i na světový rekord pro nejdelší DJ set. Během následujících dvou týdnů (nyní do 4. dubna) se rezidentní DJs z projektu Temple of the Lost Future (TOTLF) udržují na živém vysílání. Střídají se pouze, aby si umyli ruce, konzumovali jídlo a navštívili toaletu. Vše se odehrává v kulturním centru v Miláně, v Itálii.

TOTLF

Během live přenosu, se několik italských a mezinárodních umělců spojí s promotéry z celého světa, aby se podělili o to, jak koronavírus mění jejich životy, umění a profese. Mezi potvrzené účastníky patří: Enrico SangiulianoAnimistic BeliefsNeroneLele SacchiNeil Landstrumm, and Fabrizio Rat.

Dle dostupných informací se pouze tři hlavní DJs z projektu, pokusí o trhnutí momentálního rekordu nejdelšího DJ setu. Livestream si samozřejmě můžete naladit na YouTube a můžete se taktéž podívat na oficiální FB událost.

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.