DJs během karantény hrají ze svých balkonů

Tyhle virální videa ukazují, že párty nekončí. DJs vystupují pro své sousedy, na svých balkonech během karantény v Itálii a Španělsku. Karantény jsou důsledkem celosvětové choroby COVID-19 (Coronavirus), ale ,,balkonoví DJs” se během těchto těžkých časů snaží pozvednout ducha všech.

I když jsou festivaly pryč, DJs budou stále hrát dál.
Festivaly a koncerty jsou po celém světě zrušeny a mnoho zemí je nuceno se na delší dobu izolovat, lidé si tedy začali hledat způsoby jak se zabavit, nebo jak pomoci ostatním. Viděli jsme některé zajímavé metody, jak lidé míjeli čas, jako jsou třeba i sousedé ve Španělsku hrající „Battleship“ ze svých oken, nebo operní zpěváci serenádující pro své karanténní přátele ze svých balkonů v severní Itálii.

V tomto třináctiminutovém videu, na které prvně upozornil Washington Post, můžete vidět, že italská EDM komunita se za daných okolností stále umí trochu bavit.

italském Palermu jsme viděli několik virálních videí DJs, kteří převedli solidní mejdan na svých balkonech. Proč? No jak jinak si užít tu správnou party se sousedy? Pokud budou ve všech zemích světa důrazně doporučovány přísné blokády a „sociální distancování“, může toto být budoucnost parties na příští týdny / měsíce.

Coronavirus dovedl svět k podivným a nejistým časům, které vypadají, jako by se během několika minut mohl status Země úplně změnit. Trochu uklidňující je každopádně ta skutečnost, že všichni vědí, že jsme v tom všichni společně, ať už to budou vaši oblíbení DJs, kteří hrají online, nebo DJs hrající z balkonů. Ve videích níže se můžete na různé ,,balkonové DJs” sami podívat.

Spain balcony DJ set | We Rave You

Looks like Spain is also going hard with balcony parties after Italy 🇮🇹🇪🇸👊

Zveřejnil(a) We Rave You dne Úterý 17. března 2020

Party in Balcony, Italy | We Rave You

Balcony parties during Coronavirus are the new thing. Who agrees? 🔊

Zveřejnil(a) We Rave You dne Středa 18. března 2020

 

Zdroje: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.