#SAVETHESUMMER – zachraňme léto!

#SAVETHESUMMER

Středa 18. března 2020. Pokud sledujete tolik umělců a událostí jako my, pravděpodobně jste viděli několik velmi podobných příspěvků napříč jakoukoli platformou sociálních médií. Ať už to jsou agentury zabývající se eventy, nebo festivaly, jako jsou Awakenings a Tomorrowland, stejně jako umělci samotní.
Hashtag #SAVETHESUMMER se objevil jako velmi důležitá výzva pro všechny fanoušky elektronické hudby, která je mířená na to, abychom co nejdříve odrazili probíhající pandemii COVID-19.

Vzhledem k tomu, že se situace kolem COVID-19 mění každý den nebo dokonce každou hodinu, stále více a více eventů se ruší, nebo odkládá v celosvětovém úsilí v boji proti dalšímu šíření viru. Ve sjednocené myšlence nyní celý hudební průmysl vyzval jakoukoli zúčastněnou osobu, aby podnikla pár jednoduchých kroků, které nám všem může zajistit léto plné hudby, zábavy, cestování, sportu a přátelství. Tak zabojujme přeci!

#SAVETHESUMMER Poster

Pomozte nám, ale i sobě

Pravděpodobně jste to tento týden slyšeli nespočetně krát, ale v tuto chvíli je nejdůležitější je sledovat průběh pandemie a respektovat veškerá nařízení, se kterými přijde vláda. Je to jediný způsob, jak můžete pomoci tomu, aby mohli proběhnou i plánované letní události. Připomínáme, že níže uvedené kroky se shodují také s kroky doporučenými Světovou zdravotnickou organizací a místními vládními agenturami:

  • Zůstaňte doma (sociální distancování)!
  • Noste roušky! Kamkoliv jdete, nasaďte si roušku, nebo si jakkoliv zakryjte pusu a nos!
  • Myjte si ruce (více než obvykle, zejména poté, co jste byli venku nebo jste nakupovali)
  • Udržujte vzdálenost od jiného člověka (min. 1,5 – 2 m)
  • Postupujte podle pokynů místní vlády!

I když to může být trošku obtížné, tak je to to nejmenší co můžete udělat pro zdraví a pohodu sebe, přátel, rodiny, blízkých a všech kolem vás.
A nezapomínejte na to nejdůležitější – Pokud nebudou moci umělci na své tours, pak nebude žádná nová hudba ani žádné eventy, festivaly, apod. Dovolte nám a hlavně i vám zachránit léto!
#SAVETHESUMMER

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.