Diplo promluvil o incidentu na vystoupení Major Lazer v Brazílii

Diplo a skupina Major Lazer byli v Brazílii, aby oslavili legendární Karneval. Bohužel jejich vystoupení se neobešlo bez problémů, když před tím, než stihli v úterý v jižní Americe vystoupit, se na akci střílelo.


V São Paulo byli při pokusu o krádež údajně postřeleni muž a žena, čímž se celá show přerušila. Naštěstí všichni zúčastnění incident přežili a v důsledku tohoto nakonec vystoupil i Diplo, který k incidentu uvedl následující:

“Je mi velmi líto, že během takové radostné slavnosti, jako je Karneval, byli někteří lidé zraněni. Je tomu už 20 let, co jezdím do Brazílie a zároveň je to poprvé, kdy jsem byl svědkem nějakého takového násilí. Nesmíme ale dovolit, aby tohle umlčelo svobodného ducha Karnevalu.“

Dále doplnil, že byli připraveni na vystoupení už 15 minut poté, co zdravotníci ošetřili všechny zraněné a prohlásil, že ho tato nešťastná událost neodradila od toho, aby se v příštím roce zase vrátil do jednoho z nejživějších měst na světě.

Mimo střelby se ale zdá, že si Diplo a členové Major Lazer čas strávený v jižní Americe užili, jak jde vidět z videa, které zveřejnil krátce po svém prohlášení.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.