Vini Vici

Vini Vici ve spolupráci s NERVO a Shapovem vydali skvělý nový track

Shapov 10. února zveřejnil na svém instagramovém účtu informaci o tom, že má v následujících dnech vyjít nový collab s Vini Vici a NERVO s názvem “My World“. Datum zveřejnění mělo dopadnout na pátek 14. února, tedy na den svatého Valentýna.


Ode dne vydání se již tato kolaborace setkala se skvělými ohlasy a dostalo se jí obrovského dosahu. Není se čemu divit, duo Vini Vici už dlouhou dobu vydává tracky, které vám zajisté uvíznou v hlavě. Krásnými příklady jsou “Chakra“, nebo “Great Spirit” ve spolupráci s Armin Van Buuren. Na kolaboraci se podílely také slavné sestry NERVO. Ty se během své kariéry pyšní jedinečnými EDM hity jako je například “Revolution” a “Ready For The Weekend“. V neposlední řadě se na tvorbě podílel i trancový srdcař Shapov.

Navíc se izraelské duo Vini Vici letos může pyšnit také vystupováním na Austria Goes Zrce, kde mimo jiné vystoupí například Steve Aoki nebo také Will Sparks. Dalším potvrzeným bookingem je pak Dreamland Music Festival, konající se v březnu v Itálii. Pevně doufáme, že osud tohoto festivalu nebude ohrožen šířící se epidemií koronaviru, avšak zřejmě to nelze vyloučit.

Krom skvělé kombinace trancových a elektronických prvků se skladba pyšní také výstižnými vokály v podání NERVO. Díky své energii se tak track potkal s následujícími úspěchy. Odkaz k poslechnutí se nachází níže.

Beatport – TOP 1 v sekci Psy Trance
Spotify – 224.000 přehrání
YouTube – 145.000 přehrání

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.