Nora En Pure

Nora En Pure vystoupí v pražském Retro Music Hall

Jedna z nejpopulárnějších DJek současnosti – Nora En Pure, přijede reprezentovat svůj sound do pražského klubu Retro Music Hall.


Daniela Niederer (jak zní její občanské jméno), která se narodila v Jihoafrické republice, se za jedenáct let působení na světové scéně dostala mezi světovou elitu a díky své unikátní produkci a neotřelému hudebnímu pojetí ji milují lidé po celém světě.

Její první kroky na světovou taneční scénu vedli díky singlu “Come With Me“, který se držel neuvěřitelných SEDM měsíců v hitparádě Beatport Top 100. Její singl “Saltwater” byl pak zařazen do oficiální kompilace Buddha baru a nejen díky tomu následně získala své hraní na jednom z největších festivalů světa – Coachella.

Její obliba navíc vrostla i díky hitovkám jako “Morning Dew“, “Lake Arrowhead” a především “Tears In Your Eyes“. Toho si všimli také pořadatelé festivalu Tomorrowland, když dostala day-break slot na mainstage, kde předvedla tříhodinový set. Kromě toho, byla v červnu roku 2016 požádána, aby namixovala dvouhodinový set pro populární Pete Tong’s radio show: “BBC’s Essential Mix“.

Kdo: Nora En Pure
Kde: Retro Music Hall – Praha
Kdy: 3. dubna – pátek
Facebook: ZDE

Vstupenky – předprodej zde
REGULAR I. vlna: 450,- CZK
REGULAR II. vlna: 600,- CZK
VIP I. vlna: 700,- CZK
VIP II. vlna: 850,- CZK

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.