Tom Swoon vydal nový track, fanoušci jsou zmatení

Svět elektronické hudby se momentálně zmítá v obrovském zmatku. Díky čemu? Polský DJ a producent Tom Swoon, který způsobil smrtelnou nehodu v podnapilém stavu, vydal nový track na svém YouTube kanálu.


Po vtrhnutí na taneční scénu se šňůrou velkých hitů, se Tom Swoon vyšvihl až na 47. místo v DJ Mag Top 100 DJs. Do tíživé situace se však dostal, když byl odsouzen ke čtyřem letům a osmi měsícům vězení poté, co se v roce 2018 přiznal k nehodě v opilosti, při které zabil jednoho člověka a dalšího zranil. V té době mu byla naměřena hladina alkoholu v krvi ve výši 2 promile (0,2‰), což je pochopitelně výrazně nad polským limitem.

Navzdory tomu, že se od polského producenta neočekávalo, že by po dobu výkonu trestu vydal nějakou novou hudbu, nyní se na jeho YouTube kanálu objevila nová skladba „Hey Hey, My My“, která zmátla mnoho fanoušků, jak to Swoon vzhledem ke své současné poloze a situaci dokázal. Track je nicméně stále dostupný na Spotify, jako datum vydání je u něj uveden rok 2020 a Tom Swoon je uveden jako skladatel i producent. Nutno podotknout, že text jeho nového tracku je velmi melancholický a tak nějak vystihuje jeho život v těchto dnech.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.