První jména z lineupu na AirBeat One 2020

AirBeat One festival, který se koná v poklidném německém městečku Neustadt-Glewe, je jedním z nejprestižnějších evropských EDM festivalů.


Poprvé se konal v roce 2002 pod názvem Airbase One a každým dalším rokem se stává větším a větším a přitahuje okolo 65.000 návštěvníků. Jedinečné motivy jsou e jedním z nejvýraznějších aspektů tohoto letního festivalu, přičemž každým rokem je zaměřen na konkrétní zemi či město. V minulých letech bylo téma Velká Británie nebo Indie. Letos se pořadatelé zaměřili na Itálii. Kromě už oznámeného motivu fanoušci netrpělivě očekávali první jména umělců, kteří je na festivalu potěší svými neuvěřitelnými sety. A konečně se všichni dočkali, protože organizátoři AirBeat One 2020 odhalili první peckovní jména.

Z celého žebříčku DJ Mag Top 100 DJs vybrali sedm z nich, kteří obsadí mainstage. Jsou to: Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Marshmello a Steve Aoki. Kompletní sestavu na mainstage dále doplní i Timmy Trumpet, KSHMR, W&W, Vini Vici, 3 Are Legend, Yellow Claw, Martin Solveig, Salvatore Ganacci a Neelix.

Mainstage ovšem samozřejmě není jediná, na které se bude hrát. Na dalších stagích budou velmi dobře zastoupeny i jiné žánry. Jeden z těchto žánrů je také hardstyle a k výše uvedeným jménům se připojí: Adrenalize, Atmozfears, Coone, Deetox, Dr. Peacock, Headhunterz, Noisecontrollers, Psyko Punkz, Rejecta, Sefa, Warface a Wildstylez.

Mezi posledními z oznámených prvních jmen nesmí chybět ani high-tech minimal bůh Boris Brejcha, který dorazí se svojí značkou FCKNG SERIOUS také spolu s Ann Clue, Deniz Bul a Theydream. Dále těla fanoušků roztančí i duo CamelPhat.

Výše jmenovaných několik prvních umělců je jen zlomek toho, co se bude odehrávat na AirBeat One 2020 ve dnech 8. až 12. července. Letošní rok bude pravděpodobně zatím největší, který fanoušci zažili. Vstupenky se prodávají prostřednictvím jejich webových stránek ZDE (kde si také můžete zobrazit lineup).

Pokud se chystáte na AirBeat One 2020, s koupí vstupenek raději nezahálejte, protože mizí opravdu rychle. VIP vstupenky jsou již vyprodány a hlavní kemp je také ze 75% plný.

Line-Up Phase 1

This is our first phase of great artists! Watch our for more! There is much to come for Airbeat-One Festival 2020 (official)!
Who are you going to our beautiful festival with?
Tag your friends and get yourself 2 VIP-tickets and a tent at the Special Camping!
Tickets: tickets.airbeat-one.de

Unsere erste Phase der Künstlerankündigungen ist durch! Freut euch auf das was noch kommt, denn da ist noch einiges im Anmarsch für das Airbeat-One Festival 2020 (official)!
Wen bringst du mit zu unserem Festival?
Tagge deine Begleitung und schnappe dir 2 VIP-Tickets und ein schönes Zelt im Special Camping!
Tickets: tickets.airbeat-one.de

#airbeatone2020 #festival #summer #openair #airtist #lineup #tent #special camping

Posted by Airbeat One Festival on Wednesday, December 18, 2019

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.