Forest

Mácháč odhaluje novou Forest Stage

Festival Mácháč letos chystá velké věci. Mezi nimi je i nová stage, konkrétně sobotní (druhá) stage, která ponese název FOREST STAGE🌲. Těšit se můžete hned na tři zahraniční hosty.

Forest Stage

Můžeme se těšit na tři zahraniční hosty a ne jen na ledajaké. Všechny totiž spojuje solidní vlna progressivu a jsou to jména, kterými festival Mácháč své fanoušky hodně překvapil.

Tinlicker, Spencer Brown … a?

Tzv. “Tinlicker Boys“, nizozemské duo z Utrechtu zažilo veleúspěšný rok – u deadmau5e vydali EP About You, po kterém následovalo na Anjunabeats album s názvem This Is Not Our Universe, které jen potvrdilo jejich kvalitu. Těšit se můžete na více jak dvouhodinový set!

K této holandské dvojce se přidá i americký rodák, jehož “velké haló” přišlo už s jeho prvním albem Illusion Of Perfection [Anjunabeats] v roce 2018, které je od prvního do posledního tracku přehlídkou vybroušené elektroniky. Jeho hudbu a talent vyzdvihují např. Above & Beyond, Armin van Buuren, Sasha, Pete Tong nebo Don Diablo, a také ti, kterým se zalíbilo jeho pojetí techna, např. Paco Osuna nebo Dubfire. Mluvíme samozřejmě o jedinečném Spenceru Brownovi.

O “deepové” a podmanivé melodie se poté postará jméno, které se doslova přelévá mezi progressive housem, trancem a melodickým technem – tedy nizozemský producent Estiva. Těšit se můžete zejména na skladby ze dvou posledních alb, která vyšla na Armada Music.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.