Web 1001 Tracklists odhalil nejposlouchanější pecky za rok 2019

V přehledu z hektického roku 2019 zveřejnil web 1001 Tracklists 10 nejposlouchanějších pecek loňského roku ve svém „A State Of Dance Music“ reportu.


Prvních top 10 skladeb obsahuje celou řadu subžánrů. Některé z nich nás možná překvapí, ale u jiných nás to naopak nepřekvapí vůbec. Seznam nejposlouchanějších pecek roku 2019 je složen z tracků, které byly nejvíce poslouchány uživateli webu 1001 Tracklists.

Na 10. místě se překvapivě ocitla skladba, u které bychom všichni čekali lepší umístění. Jedná se o chytlavou skladbu ‘Piece of Your Heart‘ od Meduza, která se stala oporou mnoha mashupů a setů v roce 2019. Tento track trumfnul Francouz Laurent Garter se svojí klavírní skladbou ‘Feelin’ Good‘.

Nové vody nám zčeřila ‘Never Be Alone‘ a umístila se na 8. místě, když David Guetta a MORTEN objevovali něco novějšího a osvěžujícího. Další místo si vybojovali Skrillex a Boys Noize pod pseudonymem Dog Blood se skladbou ‘Turn Off The Lights. 6. místo jim těsně vyfouknuli DJ Snake & Epic se svým dubstep thrillerem ‘Southside‘.

Remix ‘Return To Oz‘, se kterou přišlo ukrajinské Duo ARTBAT, se stal 5. nejposlouchanějším hitem roku 2019, těsně po ‘XTC‘ od Solardo & Eli Brown, kteří obsadili 4. místo.

První top 3 místa spadají do kategorie Tech House, přičemž KC Lights si zabírá místo 3. s ohromným hitem ‘SOL‘, který si vysloužil obrovskou podporu od „uznávaných jmen“ jako jsou MK, Kryder a Mark Knight. První top 2. místa si k sobě stáhl jeden a tentýž muž, u kterého není potřeba hádat, kdo by to mohl být. Je to samozřejmě FISHER s triumfálním úsměvem ve tváři a neodolatelnými skladbami ‘Losing It‘ (2. místo) a ‘You Little Beauty‘ (1. místo).

 

Na celý seznam nejlepších pecek z minulého roku se můžete podívat ZDE.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.