Carnage a Diplo chystají speciální 10 hodinový B2B set

Carnage a Diplo oznámili, že odehrají společný 10 hodinový b2b set v klubu SpaceMiami. Abychom vám to přiblížili, za 10 hodin stihnete let z New Yorku do Dubaje nebo přijedete autem z Detroitu do New Yorku.

Diplo (Wesley Pentz) pochází z různorodého prostředí EDM scény. Zatímco Diplo vydává tracky pod svým aliasem, je znám i pro řadu dalších projektů, kterými jsou například Major Lazer, Jack Ü a v poslední době LSD. Na druhou stranu Carnage (Diamanté Anthony Blackman) je proslule známý produkcí z prostředí trapu či hardstylu a má na svědomí tracky jako “I Like Tuh” nebo jeho věhlasný remix Hardwellova singlu Spaceman.

Vzhledem k rozdílům v jejich stylech bude obzvláště zajímavé sledovat, jak se tito dva dají dohromady. Je však třeba poznamenat, že oba přislíbili, že se celý jejich set ponese v rytmu house music.

Diplo a Carnage svůj B2B set odehrají 31. ledna 2020. Jejich set se bude krýt se zápasem Superbowl LIV, která se bude konat na stadionu Hard Rock o pár kilometrů dále. Bude to podruhé, kdy si tito dva zahrají společně, poprvé se tak stalo v roce 2019 na festivalu Burning Man a záznam z něj můžete najít zde.

Ačkoli jejich předchozí set trval pouze hodinu, jsme docela zvědaví na to, jak bude tento 10 hodinový b2b set probíhat.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.