Do Austrálie míří finanční podpora také od předních světových DJs

Austrálie se již téměř půl roku zmítá v tragédii v podobě rozsáhlých požárů.

Australské buše a lesy již přišly o 6,3 miliónu hektarů zeleně, 2 500 budov a v neposlední řadě o 25 lidských životů. V každé špatné situaci bychom si měli pomáhat. Katastrofa však zaznamenala masové projevy solidarity od lidí z celého světa, včetně předních světových DJs.

Mezi nejznámější dárce patří David Guetta, Dave Winnel, Timmy Trumpet (který je sám rodákem z Jižního Walesu), Showtek či Alison Wonderland (jež je rovněž rodilou Australankou). Popová hvězda P!nk se dokonce zavázala darovat neskutečných 500.000 $!

Pro zajímavost se celková shořelá plocha Austrálie rovná například součtu rozlohy Belgie a Slovinska. Premiér Jižního Walesu vyhlásil stav nouze, ovšem viktoriánský premiér tento stav označil za katastrofální.

Austrálie a požáry byly konzistentním tématem mnoha příspěvků předních DJs. Don Diablo svým statusem na Instagramu zvýšil podvědomí o této tragédii, a naléhal na fanošuky, aby přispěli a darovali finanční pomoc charitativním organizacím. Dave Winnel, který měl nedávno vystoupení v Airlie Beach v Queenslandu, daroval celý svůj zisk z této akce na Červený kříž a WIRES.

Máte-li zájem pomoci Austrálii během její krize s požáry, můžete darovat kterékoli z následujících charitativních organizací nebo některé ze sbírek na Facebooku.

Armáda spásy
WIRES
Červený Kříž
RSPCA Jižní Wales

 

View this post on Instagram

 

💔

A post shared by Alison Wonderland (@alisonwonderland) on

I’m so proud and honoured to be an Australian. I come from one of the most beautiful countries in the world, but…

Posted by Timmy Trumpet on Sunday, January 5, 2020

 

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.