Soundtrack videohry Cyberpunk 2077 je nabitý hvězdnými jmény

Připravovaná videohra Cyberpunk 2077, naplánována na 16. dubna 2020, bude dostupná pro PC, Xbox One a Playstation 4. Videohra díky svému hvězdnému obsazení způsobila velký humbuk ihned po svém oznámení.

Jednu z hlavních postav ztvární samotný John Wick– herec Keanu Reeves a hra se bude odehrávat v budoucnosti zcela prostoupené velkými korporacemi, roboty a moderními technologiemi. Každý fanoušek videoher pak ví, že soundtrack je často přehlíženým, přesto klíčovým aspektem každé úspěšné hry.

Vezměme si například Grand Theft Auto V: rádiové stanice zpříjemnily nespočet hodin jízdy v autě okolo Los Santos a udržovaly hru svěží. Vývojář Cyberpunku 2077 CD PROJEKT RED tohle evidentně chápe, protože nedávno oznámený soundtrack se může pochlubit příspěvky velkých jmen hudebního průmyslu a širokou škálou žánrů.

Soundtrack pro Cyberpunk 2077 obsahuje originální hudbu vytvořenou speciálně pro tuhle hru od jmen jako jsou Nina Kraviz, Run The Jewelz, A$AP Rocky, Refused a mnohých dalších. Každý umělec, který přispěl do této hry, bude pak v samotné hře mít svou jedinečnou herní postavu nebo skupinu.

Tato talentovaná a různorodá jistě zapadne do života v Night City, ve kterém se hra odehrává. V rámci své spolupráce s CD PROJEKT RED se zde objeví také Grimes jako Lizzy Wizzy, herní postava vycházející z její podoby.

Menší upoutávku z hudební stránky hry si můžete poslechnout níže:

Zdroj: dancingastronaut.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.