Martin Garrix oznámil rozchod s dlouholetou přítelkyní

Martin Garrix možná byl na vrcholu světa elektronické taneční hudby, ale jeho milostný život se bohužel rozpadl.

Před nedávnem Martin Garrix fanouškům oznámil smutnou zprávu o tom, že se rozešel s dlouholetou přítelkyní, modelkou Charelle Schriek. Dle Martinových slov se rozešli “ve jménu lásky”, to protože láska znamená chtít to nejlepší pro osobu, kterou milujete. Jejich vztah trval 3 roky.

Pro zakladatele labelu STMPD to bylo několik rušných měsíců, počínaje sesazením z královského trůnu DJ Magu. Jeho rovněž tříleté panování přerušilo belgické duo Dimitri Vegas & Like Mike. Důležité je také zmínit jeho nepěkný pád při seskoku z pultu při hraní v Las Vegas, který skončil jízdou do nemocnice. I přes tyto nepěkné události se Martinovi v tomto roce podařilo vydat spoustu úspěšných tracků. Například ‘Mistaken‘, ‘Summer Days‘ s Macklemorem a ‘Used To Love‘ s Dean Lewis.

Vzhledem k tomu, že velká část Martinových fanoušků pochází z ženské kategorie, dovedeme si představit, že jeho DM začnou zaplavovat spousty zpráv z jejich strany. Celé prohlášení můžete vidět níže z Martinova oficiálního instagramového účtu.

garrix

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.