Tomorrowland Winter odhaluje svou druhou edici lyží a snowboardů

Blíží se konec roku a my se tím také přibližujeme druhému ročníku Tomorrowland Winter, který se po úspěšném prvním ročníku bude opět konat v Alpe d’Huez ve Francii. A před pár týdny byla představena limitovaná druhá edice snowboardů a lyží značky Tomorrowland.

V loňském roce Tomorrowland nabídl černý pár lyží a černý snowboard s designem Rosie, což je drak dohlížející na stage Rose Garden na Tomorrowlandu.

Letos se nechali tvůrci inspirovat Amare designem. Pro ty, kterým to nic neříká, se jedná o jméno, které se v rámci Tomorrowlandu objevuje stále na více místech, počínaje partnerstvím festivalu s Brussel Airlines, které představily nové letadlo ze své flotily, které je také používáno k přepravě šťastných účastníků jako součást balíčků Global Journey. Amare je orel a jeho kresba je umístěna jak na vrchní straně snowboardu, tak i na lyžích. Na spodní části je jednoduchý nápis „Tomorrowland“.

Počet vyrobených kusů letošní limitované edice je 150 párů lyží a 100 kusů snowboardů. Tento rok je v nabídce ještě druhý model snowboardů, počet kusů růžovo-fialového kousku je však pouhých 30 kusů.

A jak to obvykle bývá u lyžařské výbavy (navíc v kombinaci s jednou z nejhodnotnějších značek na světě), přicházejí s celkem vysokou cenou 620,- EUR, což není zrovna částka, kterou by byl ochoten zaplatit každý. Všechny modely jsou k dispozici na e-shopu Tomorrowlandu zde.

Tomorrowland Winter se bude konat od 14. do 21. března v lyžařském středisku Alpe d´Huez ve Francii. Pokud uvažujete o koupi nového Tomorrowland snowboardu, jedna věc je jistá – na svahu jednoznačně zazáříte!

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.