Jody Wisternoff přiveze do Brna ten správný Vibe

Každý známý label má své hlavní tváře. Jednou z těchto tváří je rozhodně i Jody Wisternoff, který statečně (společně s Jamesem Grantem) vede label Anjunadeep.

Jody Wisternoff míří do Brna

Poslední dobou se Anjunadeep DJs stávají poměrně častými návštěvníky našich luhů a hájů. Ať už bychom mluvili o jejich oficiálním Anjunadeep Open Air turné, nebo o menších klubovkách, které přivítali neméně kvalitní zástupce daného labelu. Jedním z klubů, který se toho jako první „nebál“ je právě brněnský klub Vibe. Malé, undergroundové místo, které (se k našemu údivu) vůbec nemá problém vozit do svých útrob světová jména.
Nedávno se ve „Vajbu“ objevil Deniz Bul z labelu Fking Serious, Kiasmos se svým jedinečným vystoupením a nebo i taková legenda jako Mike Väth.

V pátek 13.prosince v Brně opět zazní zvuky Anjunadeep labelu a do klubu je přiveze právě samotný – Jody Wisternoff. Jedinečná postava celého labelu, člověk zodpovědný za skvěle znějící kompilace a nejspíše se ani nedá vyjádřit na téma jeho producentských schopností, to se prostě musí slyšet.
A ano, možná, že teď kde kdo zahořel po Benu Böhmerovi, který do stejného klubu znovu zavítá na jaře 2020, ale my si i tak myslíme, že právě Jodymu se jen tak někdo nevyrovná a že tahle klubovka bude jedna z nejlepších, které se dají v programu daného klubu najít, ještě k tomu symbolicky ke konci roku, protože přeci stále platí, že to nejlepší, je vždy až na konci!

Lineup? Jedním slovem kvalita!

Lineup na hlavní stage je následně doplněn neméně zajímavými jmény z české scény. Těšit se můžete na legendárního Martina Grednera, který je v Česku jeden z mála DJs, kteří podporují právě tvorbu labelu Anjunadeep. Dalším členem lineupu je i ProggyBoy, jeden z hlavních členů naší OneZoo crew a čím dál víc známý zástupce Anjuny na české scéně si na této klubovce střihne skvělý deep set.
Neméně suprové vystoupení se dá určitě čekat i od domácích rezidentních DJs, kterými jsou tentokrát JPJ a Other Vision.

Předprodej:
1. vlna – VYPRODÁNO
2. vlna – 250czk (+poplatky)
► GOOUT.cz ► http://bit.ly/Wisternoff_Vibe_tickets

Na místě – 300czk, pro držitele Vibe MemberCard 200czk

▌MAIN STAGE ▌
Jody Wisternoff (UK)
Martin Gredner || ProggyBoy || JPJ || Other Vision

▌LOUNGE STAGE ▌
TBA

Klub přijímá rezervace na telefonním čísle 725 355 237, počet stolů omezen!

13.12.2019 || V I B E, Starobrněnská 690/20, Brno
https://www.facebook.com/VibeClubBrno/

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.