Anjunadeep Explorations hlásí návrat v roce 2020

Vydavatelství Anjunadeep oznámilo data a podrobnosti o prodeji pro druhý ročník Anjunadeep Explorations. Festival se uskuteční mezi 18- 23. červnem 2020 a bude se konat opět v albánském městě Dhërmi.

Festival v příštím ročníku čeká pár novinek, které zahrnují například rozmanitější lineup nebo také řadu wellness aktivit. První ročník festivalu, který se konal letos v červnu, přivítal 2.000 fanoušků z více než 50 zemí světa a během pěti nocí servíroval vybranou hudbu oblíbeného labelu a spřátelených vystupujících.

Explorations 2019 představil umělce jako Lane 8, Jody Wisternoff, Eli & Fur, Ben Böhmer, Moon Boots a mnoho dalších. Pětidenní plážový festival hostil přes 60 umělců vystupujících na 5 stageích.

,,Náš první rok v Dhërmi byl ohromně radostný. Krásna hostitelská země, neuvěřitelný dav a bezkonkurenční atmosféra. Nemůžeme se dočkat, až se sem vrátíme” říká zakladatel labelu Anjunadeep, James Grant.

Explorations, ukryt na pobřeží Jónského moře, nabízí hlubokou a pohlcující zkušenost povzbuzující účastníky, aby si v tomto teplém počasí vychutnali mnoho vychytávek, které zahrnuje plavání s delfíny, stolování a množství wellness programů.

Vstupenky na festival budou k dispozici pouze jako součást balíčku s ubytováním. Předprodej začíná dnes, v úterý 26. listopadu, který bude k dispozici pro účastníky prvního ročníku. První vlna vstupenek začíná ve čtvrtek 28. listopadu pro předběžně registrované zákazníky. Přístup k registraci naleznete zde. Mateřský label Anjunadeepu, Anjunabeats také odhalil podrobnosti pro svůj nový festival, Anjunabeats Elevations, o kterém jsme vám psali již dříve zde.

Aftermovie prvního ročníku Anjunadeep Explorations si můžete vychutnat ve videu níže:

Zdroj: dancingastronaut.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.