Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike jsou vítězové ankety DJ Mag TOP 100 DJs pro rok 2019

Po 3 letech na vrcholu byl z prvního místa v anketě DJ Mag TOP 100 DJs sesazen Martin Garrix. Místo Martina se na první příčce po 3 letech znovu objevilo belgické duo Dimitri Vegas & Like Mike.

Tito dva bratři vyhráli anketu DJ Mag  TOP 100 DJs již podruhé a ukončili tím 3 roky neporazitelnosti holandského DJe. Dimitri Vegas & Like Mike jsou jediní umělci z Belgie, kteří kdy vyhráli tuto anketu. Duo, které je lépe známé jako DVLM, vydalo během tohoto roku hromadu skladeb a odehrálo nespočet vystoupení po celém světě.

Jejich nejvýznamnější vystoupení letošního roku bylo, když se po letech rozhodli oživit společný projekt se Stevem Aokim nazvaný 3 Are Legends, se kterým uzavřeli hlavní stage na Tomorrowlandu oba dva víkendy. Na svoém labelu Smash The House, ale také na ostatních, vydali značné množství tracků a tento rok hostili na Tomorrowlandu také vlastní stage.

Holanďané Martin Garrix, Armin van Buuren, ale také David Guetta a Marshmello zaujali následující 4 místa po Belgičanech. Anketa byla odhalena během Amsterdam Music Festivalu, který je nejvýznamnější událostí Amsterdam Dance Eventu (ADE). Do TOP 10 v této anketě se pak ještě vešly další hvězdy elektronické taneční scény, jako jsou Don Diablo, Oliver Heldens, Tiësto, Afrojack a Steve Aoki.

V anketě se nachází také nová jména umělců z celého světa a obsahuje také masivní sestupy nebo naopak vzestupy umělců z minulých let. Na celý seznam TOP 100 DJ’s se můžete podívat zde. Které jméno vás potěšilo a které naopak?

Zdroj: www.weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.