Perfect

Armin van Buuren uvádí osobní dokument s názvem Mr. Perfect

Legenda elektronické hudby Armin van Buuren se rozhodl podělit o začátky své hudební kariéry a nechal o sobě natočit dokument s názvem Mr. Perfect.

Příběh o šesti epizodách vtáhne diváky do mysli pětinásobného výherce ankety DJ Mag TOP 100 DJs, který sám dává jedinečný pohled do jeho uměleckého života, a to od dnů kdy byl zvědavým batoletem, až po boje a nejistoty, kterým čelil jako začínající umělec.

Celý příběh nakonec vyvrcholí show ‘Best Of Armin Only‘ v Johan Cruijff AréněAmsterdamu, která se uskutečnila ve dnech 12. a 13. května tohoto roku jako jeho dosud největší show.

“Dnes jsem začal sdílet velmi osobní dokument o prvních dnech mé hudební kariéry s názvem ‘Armin van Buuren is Mr. Perfect’. V příběhu o šesti epizodách vám poskytnu jedinečný pohled na můj umělecký život,” uvedl Armin přes Twitter.

Každý den minulého týdne Armin van Buuren sdílel jednu epizodu na svém osobním  YouTube kanále.  Jako poděkování za úžasnou podporu jeho fanoušků nahrál Armin také celý záznam své show ‘The Best Of Armin Only‘.

Záznam Arminova jedinečného setu si můžete vychutnat níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.