Ashley Wallbridge

Ashley Wallbridge hospitalizován s meningitidou

Trancová stálice Ashley Wallbridge byl v tomto týdnu hospitalizován s meningitidou neboli zánětem mozkových blan.

Na Ashleyho nepříznivý zdravotní stav upozornil na svém Instagramu jeho velmi blízký přítel a spolumajitel labelu Garuda, Gareth Emery. Ve svém příspěvku popsal, že Ashley kvůli infekci momentálně není schopen hýbat nohama a požádal všechny fanoušky, aby Ashleymu vyjádřili svou podporu.


View this post on Instagram

My boy @ashwallbridge needs your thoughts & prayers right now.⁣ ⁣ Just got the fucking shit news that he is in hospital fighting Meningitis. Right now he can’t move his legs at all and is waiting on various tests and shit 🙁🙁 . As well as co-owning one half of Garuda with me, Ash makes amazing music and has also co-produced a bunch of my tracks over the years. Super fucking talented guy and also one of the funniest fuckers you will ever meet.⁣ ⁣ Please give him a follow and send him some love either on his own page or this post… he has a major fight on his hands and every comment / follow will mean a lot.⁣ ⁣ Stay strong, the trance scene is rooting for you man.⁣ ⁣ Gaz xx⁣ ⁣ #ashleywallbridge #garuda #trancefamilly

A post shared by Gareth Emery (@garethemery) on

Meningitida neboli zánět mozkových blan je infekce mozku, která může být způsobena jak viry, tak bakteriemi. V případě bakteriální meningitidy dochází k zánět v oblasti mozku a míchy v řádu několika hodin a příznaky mohou být velmi vážné, jako např. částečné ochrnutí, většinou jsou však pouze dočasné. Nemoc je většinou léčena antibiotiky.

Ashley Wallbridge a Gareth Emery jsou dlouholetými přáteli a společně stojí za množstvím hudebních projektů. Společně také od roku 2008 vlastní vydavatelství Garuda, na kterém oba vydali nesmírné množství sólových tracků, kolaborací a dokonce celé společné album ‘Kingdom United‘.

My v redakci přejeme Ashleymu co nejrychlejší zotavení, několik z nás se s ním setkalo osobně na nedávných Beats for Love a je to skutečný vtipálek a sympaťák. Níže si můžete poslechnout jeho nejnovější track ‘Diamonds‘.

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.