Salvatore Ganacci opět ovládl Tomorrowland

Podle toho koho se zeptáte, se dozvíte, že Salvatore Ganacci byl tou nejlepší nebo nejhorší věc, která se na loňském Tomorrowlandu vyskytla.

Pro letošní ročník měl tento DJ naplánováno něco velmi neobvyklého během víkendového setu. S vysoce nastavenou laťkou v loňském roce návštěvníci očekávali velkou show a především jestli uvidíme něco, co zde ještě nebylo.

Díky lákavému tématu “The Book of Wisdom” letošní edice dlouhodobého belgického festivalu, pomohl samotný vypraveč s mistrem Ganaccim vytvořit nejpamátnější intro co se Tomorrowlandu týče. Vypraveč knihy moudrosti žačal ponižovat původem bosenského producenta a zároveň urážel jeho kariéru a na zavěr oznámil, že “toto je konec Salvatore Ganacciho.”

Hudba začala hrát, ale Salvatore nebyl na pódiu. Teprve tehdy, když ho fanoušci po pár sekundech našli v davu, se konečně dostavil na hlavní pódium a začal hrát. Během svého setu mimo jiné předvedl své oblíbené tanečky a tradiční řeči do mikrofonu. Během svého tracku ‘Horse‘ se dokonce vrátil zpátky do publika, kde však mezi lidmi uvízl a produkce festivalu musela další track pustit za něj.

Sledujte Salvatore Ganacciho v celé své slávě na Tomorrowlandu 2019 níže!

Zdroj: edm.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.