Ultra

Město Miami povolilo festivalu Ultra návrat do Bayfront Parku

Ultra Music Festival se příští rok může vrátit do svého ikonického domova v Bayfront Parku.

Bayfront Park byl domovem festivalu Ultra po více než polovinu jeho existence. Avšak koncem minulého roku se začaly objevovat informace o tom, že další ročník se na tomto tradičním místě již konat nebude, protože zástupcům města Miami už se to nelíbí. Tak se také stalo a letos se Ultra Music Festival konal ve Virginia Key Beach Parku. Ten však od návštěvníků sklidil smíšené recenze a neotřesitelná pozice festivalu se tak za posledních 20 let vůbec poprvé dosti silně otřásla.

Návrat do Bayfront Parku se zdál ještě více nepravděpodobný po tom, co pořadatelé festivalu zcela vypověděli městu Miami svou licenci a byli připraveni příští ročník uspořádat na úplně jiném místě. Nicméně jak se zdá, Ultra Music Festival se přeci jen, navzdory všem očekáváním, do Bayfront Parku příští rok vrátí.

Rada města Miami měla budoucí osud festivalu na programu na svém jednání 25. července a výsledkem hlasování 3:2 rozhodla o tom, že se Ultra Music Festival může vrátit domů. Město však zpřísnilo festivalu některé finanční a logistické podmínky. Krátce po tom, co pořadatelé oznámili vypovězení licence, se objevily spekulace, že se festival příští rok uskuteční v Homesteadu, konkrétně na závodním okruhu Homestead-Miami. Zda únik této informace byl záměrný blaf nebo ne, to se asi nedozvíme, každopádně to vypadá, že to přimělo miamské radní, aby přehodnotili své stanoviska. Dle našeho názoru toho nebudou litovat.

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.