Swedish House Mafia

Swedish House Mafia zrušila další vystoupení

Zdá se, že z velkolepě oznamovaného comebacku švédského tria Swedish House Mafia bude velké fiasko.

V táboře slavného švédského uskupení Swedish House Mafia zřejmě není všechno tak, jak má být. Odehráli sice velkolepou show v Chorvatsku v rámci Ultra Europe, avšak hned záhy zrušili své vystoupení ve Finsku. Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso byli očekávanými headlinery Weekend Festivalu, který se konal minulý víkend v Helsinkách.

Velmi stručné oznámení o zrušení vystoupení zveřejnila Swedish House Mafia na svém Instagramu a bylo přesdíleno Weekend Festivalem:

“Je nám velice líto, že se nezvládneme dostat na zítřejší show! Máme problémy produkčního rázu, které tak rychle nejsme schopni vyřešit. Snad budeme moci show odložit na pozdější termín. S láskou, SHM.”

Weekend Festival se tak musel nečekaně vypořádat s uprázdněným místem v lineupu, které se podařilo zaplnit přesunutím Afrojacka na hlavní stage a do služeb nastoupil jiný špičkový švédský umělec, Alesso.  Ani ne před měsícem přitom stejným způsobem, tedy v den svého vystoupení, SHM zrušila své vystoupení na Ultra Korea. Vzhledem k tomu, že ani jedno zrušení nebylo nijak podrobněji odůvodněno, vyvstává čím dál tím více otázek, co se to vlastně uvnitř SHM děje a taktéž se začíná objevovat mnoho názorů, že jejich návrat byl motivován čistě finančně.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.