DJ Mag

Hlasování do ankety DJ Mag Top 100 DJs bylo spuštěno

DJ Mag znovu otevřel brány zástupům fanoušků elektronické taneční hudby, aby mohli podpořit své oblíbence v každoroční anketě Top 100 DJs.

Letos půjde již o 26. ročník žebříčku, který se za ty roky stal nejprominentnějším ze všech, když v něm každoročně hlasuje více než 1 milion lidí. Poslední 3 roky si “prestižní” první místo odnesl Martin Garrix a i na zbytku žebříčku dominovali big roomoví umělci (výsledky minulého ročníku najdete zde). Výpovědní hodnota hlasování je pochopitelně přinejmenším sporná, protože spíše než o žebříček nejlepších DJs se jedná o žebříček nejoblíbenějších DJs. Objektivní úspěšnost DJs se již druhým rokem bude snažit hodnotit Beatport v rámci svého alternativního žebříčku Top 100 DJs zaměřeného zejména na house a techno.

Hlasování oficiálně začíná dnes a potrvá do 18. září, což nám dává přibližně dva měsíce na to vybrat si svých osobních TOP 5 DJs. Jisté je také to, že postupně budeme zaplaveni reklamami jednotlivých DJs žadonících o naše hlasy, DJs budou skákat s padákem a tak podobně. Anketa má však také velmi světlou stránku. DJ Mag se i pro tento rok spojil s nadačním fondem UNICEF a jejich společným cílem je upozorňovat na práva a životní podmínky dětí v zemích třetího světa a také těmto dětem pomoci. Anketa Top 100 DJs doposud vynesla UNICEFu přibližně 70.000 liber, díky čemuž byl fond schopen zajistit vakcíny proti tetanu pro 815.175 dětí. A to je podle mého názoru velmi pěkné číslo.

Výsledky žebříčku budou vyhlášeny v říjnu na Amsterdam Music Festivalu konaného již 7. rokem v řadě v Johan Cruijff aréně v rámci Amsterdam Dance Event. Nezapomeňte tedy pro své oblíbence hlasovat na stránkách DJ Magu a pokud chcete být součástí vyhlášení výsledků, máte dokonce možnost vyhrát dopravu, ubytování a lístek na AMF.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.