Kristian Nairn

Kristian Nairn aka Hodor ze Hry o trůny představí v ROXY svůj DJ set

Na svou první návštěvu České republiky se chystá herec, producent a také jeden z nejplodnějších housových dýdžejů Zeleného ostrova. Kristian Nairn, který se též proslavil ztvárněním Hodora v seriálovém fenoménu Game Of Thrones, přiveze 21. června do pražské ROXY koncept Rave Of Thrones, který tematicky těží z aktuálně nejsledovanějšího seriálu HBO a zároveň představuje i více jak dvacetiletou dýdžejskou kariéru tohoto přes dva metry vysokého Ira. Po několika turné po největších městech Spojeného království, USA a Austrálie se konečně dočká i Praha.

Kristian Nairn má za sebou několik vlastních singlů, z nichž asi největší úspěch zaznamenaly loňský Bigger a pak letošní novinka Life Is Too Short. Svůj styl označuje jako “forward-thinking” house music. Jeho vytříbeného hudebního vkusu si mohli již dopřát v mezinárodních superklubech Amnesia, Cafe Mambo a Hakkasan, a také na velkých tanečních festivalech, včetně belgického Tomorrowlandu nebo indického Sunburn festivalu.

Video z Kristianova setu v Cafe Mambo v roce 2017 se stalo virálem napříč všemi hlavními platformami sociálních médií a shlédlo jej více než 84,7 milionů lidí za 72 hodin.

Kromě taneční scény čerpá svou inspiraci i z ostatních žánrů a neskrývá svůj obdiv k umělcům jako Kate Bush, Sigur Rós, Björk, Snow Patrol, Gary Numan, Kraftwerk nebo Danzig. Není mu však ani cizí klasická hudba a muzikálová tvorba Andrew Lloyd Webbera. Během své hudební cesty vystupoval i v několika kapelách a též se řadí mezi obstojné zpěváky.

Odkaz na Facebook event naleznete zde. Vstupenky momentálně vyjdou na 400,- Kč a jsou v prodeji na www.goout.net.

Kristian Nairn

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.