Ultra

Ultra Music Festival ukončil smlouvu s městem Miami a bude se stěhovat

Ultra Music Festival je jedním z nejlepších a nejoblíbenějších festivalů elektronické taneční hudby vůbec. Od roku 1999, kdy se festival začal chlubit mnoha neuvěřitelnými a rozmanitými lineupy, se každoročně tisíce fanoušků z celého světa hrnou do města Miami.

Minulý rok v září se společnost Ultra dostala do potíží, když vedení města Miami nakonec hlasovalo pro to, že odmítne žádost festivalu o novou smlouvu pro další konání v ikonickém Bayfront Parku, což představovalo velkou hrozbu pro značku. I přesto společnost Ultra oznámila, že v Miami chce zůstat, ale bude mít nový domov v historickém parku Virginia Key Beach Park a Miami Marine Stadium Flex Park, které však po konání letošního ročníku obdržel od návštěvníků festivalu smíšené reakce.

Když letošní ročník festivalu skončil, více než 20.000 fanoušků se zúčastnilo průzkumu, který jasně ukázal, že akce a nový domov nesplňují dříve nastavené vysoké standardy a nyní, v šokujícím obratu, se Ultra Music Festival rozhodl dobrovolně ukončit smlouvu s městem Miami. V oficiálním dopise bylo oznámeno, že v současné době dokončují jednání o umístění na jižní Floridě, která bude sloužit jako nový a stálý domov festivalu a pořadatelé slibují, že pro věrné fanoušky přinesou neuvěřitelný zážitek.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.