Trilogy

Armin Van Buuren a Shapov vydávají společné album Trilogy

Armin van Buuren a Shapov vydávají společné album Trilogy. Možná byste před pár lety ani nečekali, že by spolu Armin van Buuren a Shapov spolupracovali, ale nyní to spíše vypadá, že dvojice prostě nemůže přestat.

Po skladbách ‘Our Origin‘ a ‘The Last Dancer‘, které velmi brzy získaly úspěch, duo nyní odhalilo svůj zatím poslední release ‘La Résistance De L’amour‘, který je zároveň posledním trackem v připravovaném třístopovém albu s názvem ‘Trilogy‘. Album představí oba předchozí tracky, plus jejich nový song, který získal brzkou podporu poté, co jej Armin otestoval ve svých setech na A State Of Trance 900, Ultra Music Festival a Tomorrowland Winter.

Jelikož se jedná o dvě z nejlepších jmen v elektronické hudbě, není překvapením, že spojení Armina a Shapova zaručuje nezastavitelné bangery. Spojením samplů z Arminovy trancové produkce s progresivním groovem, který stojí za Shapovovou produkcí, je čiré zlato a track ‘La Résistance De L’amour‘ není jiný. Jejich schopnosti a zkušenosti jsou zřejmé, jak ukazuje zejména nedávné video na Future Music Russia, kde Shapov rozebírá svůj vliv na track ‘The Last Dancer‘. Track ‘Our Origin‘ doplňuje trio s podobnou atmosférou, jako má ‘The Last Dancer‘ s poněkud “Opusovským” feelingem v breaku a pumpujícím dropem, který řádně odpálil hlavní stage Tomorrowlandu.

Celé album je nádechem čerstvého vzduchu s novým zvukem kombinujícím trance a progressive, který album posouvá vpřed – do úplně nového světla. Nezapomeňte se kouknout na Arminovo a Shapovovo album ‘Trilogy’, které vyšlo 12.dubna prostřednictvím labelu Armind.

Na níže uvedeném videu si můžete pustit malou ochutnávku nového ‘La Résistance De L’amour‘.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.